logo

AGENDA 2017

Agenda

The Activations Venue Forum, 2017

Time
Duration
Description
10:30 AM Onwards
Registration
11:00 AM
10 Min
Welcome Dance
Swagatam Act
11:15 AM
15 Min
Key Note Address
Mr. Vikas Saraogi, (Head-Acceptance), South Asia Mastercard Worldwide
11:35 AM
15 Min
Speaker Session
Ms. Pushpa Bector (EVP & Head - DLF Shopping Malls)
11:50 AM
10 Min
Tea Break
12:05 AM
15 Min
Brand Speaker
Mr. Manish Advani, Tedx Speaker (Head of  Marketing Mahindra SSG)
12:25 AM
15 Min
Speakers From Venue
Mr. Yogeshwar Sharma, Executive Director (Select Infrastructure Pvt Ltd)
12:45 AM
10 Min
Mr. Sunil Shroff, CEO (Viviana Malls)
01:00 PM
60 Min
Lunch Break
02:00 PM
50 Min
Innovation
Mr. Bertrand, Corporate Account Manager (Musion Canada)
03:00 PM
30 Min
Research / Decor
Mr. Alexender Koth, Managing Director & Founder (Minodes)
03:30 PM
30 Min
Mr. Arun Samuel, Director (Q Events)
04:00 PM
15 Min
Tea Break
04:20 PM
60 Min

Panel Discussion

Panel Discussion Moderator - Ms. Apoorva Bagchi (Head of Marketing - Keventers)

05:20 PM
10 Min
Vote of thanks by Mr. Suresh Kumar Kurapaty
05:30 PM
30 Min
Activate Break
06:30 PM
60 MIn
Entertainment Performance
07:30 PM
Onwards
Award Ceremony

Our Partners

Participations